Karrysuppe

Karrysuppe

Fyldig karrysuppe med hønsekød, grøntsager og ris, 1000 g

Opskriften på karrysuppe har sine rødder i det indiske køkken og et varmt klima. Derfor er suppen ikke bare god på en kølig vinterdag, men i høj grad også som et krydret sommermåltid. Der findes mange variationer af den indisk inspirerede suppe. Hos Mou har vi valgt at lave karrysuppen på en opskrift, der både giver god næring og en krydret smag, der passer til de fleste ganer. Du kan vælge selv at krydre den lidt mere, hvis den skal være rigtig stærk. Vi starter med vores hønsefond, vi krydrer omhyggeligt, og så giver vi suppen mættende tyngde med rød peber, kogte ris, ærter, majs og løg.

Ingredienser: Suppe (80%) ((kogt på vand, høns, oksekraftben, porrer, gulerødder, persillerod, SELLERI, pastinak, salt), PISKEFLØDE (11%), palme- og rapsolie, majsstivelse, karry, krydderier, krydderi-, krydderurte- og grøntsagsekstrakter (indeholder HVEDE og SELLERI), salt, sukker), Fyld 20% (kogt hønsekød, rød peberfrugt, kogte ris, ærter, majs, løg.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 373 kJ / 90 kcal
Fedt 6,5 g
- heraf mættede fedtsyrer 3,4 g
Kulhydrater 5 g
- heraf sukkerarter 1,3 g
Protein 2,5 g
Salt 0,95 g

Hot & Spicy fra Mou