Majssuppe med sprøde sukkerærter, ingefær og safran

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Majssuppe med sprøde sukkerærter, ingefær og safran

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Majssuppe
  • 1 pk. Mou Oksekødssuppe, 1000 g
  • 4 majskolber
Tilbehør
  • 300 g friske sukkerærter
  • 0,5 dl sojasauce
  • 1 tsk. friskrevet ingefær
  • 1 knsp. safran, evt. mere efter smag
  • Friskkværnet salt og peber
Print opskrift

Denne majssuppe er lavet med oksekødssuppen fra Mou som base. Det gør både majssuppen meget nem og hurtig at lave og samtidig giver det en masse smag til suppen. Majssuppen er her serveret med sprøde sukkerærter, ingefær og safran.  


Fremgangsmåde

MAJSSUPPE

Oksekødsuppen varmes op. Se evt. vores guide til, hvordan man lettest åbner emballagen.

Majskolberne koges i saltet vand i ca. 20 min.

Majsene skæres fri af kolberne.

TILBEHØR

Soja, ingefær og safran tilsættes suppen, og der smages til med salt og peber.

Lad suppen simre lidt.

Suppen fordeles i 4 skåle, og majs og sukkerærter lægges i.

Serveres straks.


Tips

Du kan også servere et stykke hvid, dampet fisk, f.eks. rødspætte eller torsk, krydret med spidskommen og havsalt i suppen.

Du kan også tilføje andre grøntsager, som f.eks. kartofler for at give lidt mere fylde til majssuppen.

Lignende opskrifter

Græskarsuppe med kylling og bacon

Gulerodssuppe

Thaisuppe

med kokosmælk og karry

Produkter