Nem tomatsuppe med suppehornToppet med sprødt bacon og sød peberfrugt
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 pk. Mou Økologisk Tomatsuppe, 800 g
- 160 g pasta (f.eks. suppehorn)
- 150 g Tulip Bacon i tern
- 1 rød peberfrugt
- 1 grøn peberfrugt
- 1 chili
Sådan tilbereder du retten
Suppe og pasta
- Åbn pakken med tomatsuppe, og læg den frosne suppe i en gryde. Varm op over medium varme, indtil suppen når kogepunktet.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken, så den er al dente.
Bacon
- Steg baconternene på en pande. Rør jævnligt rundt i gryden og fortsæt med at stege, til ternene er gyldne, og fedtet er smeltet af. Baconen skal dog ikke blive helt sprød.
- Tag baconternene af panden, og læg dem på et stykke køkkenrulle.
Servering
- Gør peberfrugterne klar ved at skære endeskiven med stilken af og fjerne frøene inde i peberfrugten. Skær begge peberfrugter i lange strimler.
- Vask den lille chili, fjern kerner (pas på fingrene – de kan godt ’bide’ lidt ved direkte kontakt med huden), og hak chilien helt fint.
- Hæld forsigtigt baconternene i den nu varme suppe. Tilsæt også pasta, chili og peberfrugt, og varm hele suppen godt igennem.
- Fordel suppen i fire skåle og servér den rygende varme suppe straks.
- Velbekomme!
Tips
Opskrift på hjemmelavet tomatsuppe
Tomatsuppe er en ægte klassiker, og suppen tager heller ikke alverdens tid at lave fra bunden. Hvis du har lyst til at prøve kræfter med grundsuppen, har vi lavet en opskrift på hjemmelavet tomatsuppe med frisk basilikum.
Prøv grundopskriften på tomatsuppe
Om tomatsuppe med suppehorn
Mou Økologisk Tomatsuppe er brugt som base for opskriften, så er den ekstra nem at lave og stadig fuld af smag.
Vi har nemlig brugt rigtig lang tid, faktisk hele otte timer, på at koge økologiske høns og oksekraftben samt en masse gode suppeurter, til en dejlig grundsuppe, som derefter har fået godt med tomat, god økologisk piskefløde og et strejf af basilikum.