Tomatsuppemed feta og agurk

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Tomatsuppemed feta og agurk

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Tomatsuppe, 1000 g
  • 60 g hel fetaost, skæres i mindre stykker
  • 0,5 agurk, skæres i grove tern
  • 20 g brødcroutoner
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Suppen varmes som anvist og serveres med fetaost, agurk og croutoner.

 


Tips

Det er nemt selv at lave brødcroutoner.

Rugbrød eller lyst brød skæres i tern, vendes med olie, salt og peber og bages i ovn 8 min. ved 180 °C.

Lad ternene køle af på et stykke køkkenrulle.

Agurken kan også skæres i kugler med et parisiennejern.

Flere opskrifter med tomat

Økologisk Tomatsuppe

med italienske breadsticks og mini mozzarella

Økologisk Tomatsuppe

med pasta, pølser og peberfrugt

Spaghetti med kødboller og tomatsauce

Suppetilbehør

Hjemmelavede brødcroutoner

Rugbrødsstave

Rugbrødscroutoner

med hvidløg og urtesalt

Mou produkter

Produkter / Suppe
Mou Tomatsuppe med Kødboller og Krydderurter

700 g

Produkter / Suppe
Mou Økologisk Tomatsuppe

800 g

Produkter / Suppe
Mou Tomatsuppe

1000 g