Tomatsuppemed feta og agurk

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Tomatsuppemed feta og agurk

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Tomatsuppe, 1000 g
  • 60 g hel fetaost, skæres i mindre stykker
  • 0,5 agurk, skæres i grove tern
  • 20 g brødcroutoner
Print opskrift

Fremgangsmåde

Suppen varmes som anvist og serveres med fetaost, agurk og croutoner.

 


Tips

Det er nemt selv at lave brødcroutoner.

Rugbrød eller lyst brød skæres i tern, vendes med olie, salt og peber og bages i ovn 8 min. ved 180 °C.

Lad ternene køle af på et stykke køkkenrulle.

Agurken kan også skæres i kugler med et parisiennejern.

Lignende opskrifter

Salatsuppe med løvstikke

Tomatsuppe

med bagte tomater og frisk tomatsalsa

Majssuppe med sprøde sukkerærter, ingefær og safran

Produkter