Græskarsuppemed hel stegt pølse, bacon og ærter

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Græskarsuppemed hel stegt pølse, bacon og ærter

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Græskarsuppe, 1000 g
  • 4 dl ærter
  • 1 pk. Tulip Bacon
  • 1 ps. frankfurtere
  • 3 spsk. timian
  • Friskkværnet salt og peber
  • 2 fladbrød
  • 2 spsk. olie
Print opskrift

Fremgangsmåde

Opvarm den frosne Mou Græskar-chilisuppe i en tykbundet gryde.
Ærterne varmes med de sidste 2 min.
Bacon steges sprødt på stegepande. Læg bacon på fedtsugende papir efter stegning.
Krydr til sidst med peber.
Steg hvert fladbrød i olie 2 min. på hver side og strø dem med hakket timian og havsalt.
Steg pølserne på en stegepande ved lav varme i fedtstof.
Servér suppen med stegte frankfurtere, ærter og lidt timian. Dertil lækkert stegt fladbrød.

Flere supper med græskar som base

Græskarsuppe

med fetaost, blegselleri, sprød broccoli og syltede hvidløg

Græskarsuppe

med bacon- og æbletern

Græskarsuppe

med hokkaido græskar, linser og revet kylling

Suppetilbehør

Rugbrødscroutoner

med hvidløg og urtesalt

Butterdejsticks

Hjemmelavede brødcroutoner

Mou produkter

Produkter / Suppe
Mou Græskarsuppe

1000 g