Græskarsuppemed hel stegt pølse, bacon og ærter

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Græskarsuppemed hel stegt pølse, bacon og ærter

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Græskar-chilisuppe, 1000 g
  • 4 dl ærter
  • 1 pk. Tulip Bacon
  • 1 ps. frankfurtere
  • 3 spsk. timian
  • Friskkværnet salt og peber
  • 2 fladbrød
  • 2 spsk. olie
Print opskrift

Fremgangsmåde

Opvarm den frosne Mou Græskar-chilisuppe i en tykbundet gryde.
Ærterne varmes med de sidste 2 min.
Bacon steges sprødt på stegepande. Læg bacon på fedtsugende papir efter stegning.
Krydr til sidst med peber.
Steg hvert fladbrød i olie 2 min. på hver side og strø dem med hakket timian og havsalt.
Steg pølserne på en stegepande ved lav varme i fedtstof.
Servér suppen med stegte frankfurtere, ærter og lidt timian. Dertil lækkert stegt fladbrød.

Lignende opskrifter

Gullaschsuppe

med bladselleri og citrusfrugter

Græskarsuppe

med bacon- og æbletern

Græskarsuppe

med lime, kokosmælk og ingefær

Mou Græskarsuppe

Mou Græskarsuppe

Cremet og flødelegeret hokkaidogræskarsuppe smagt til med chili og timian. Kogt på hele høns, oksekraftben og suppeurter

Mou Græskarsuppe med hokkaido - hokkaido der oprindeligt stammer fra den japanske ø af samme navn. Uchiki kuri, som de hedder på japansk, er lidt mindre og lidt mere faste og nøddeagtige end de store amerikanske græskar, du måske kender fra halloween. De hokkaidogræskar, vi benytter hos Mou, dyrkes i Danmark. Hokkaido indeholder A-vitaminer, betacaroten, C-vitamin, B6 vitamin og flere mineraler, og de er kendt for at virke varmende på kroppen.

Hos Mou laver vi suppe på den gammeldags måde: Vi kommer hele høns, oksekraftben og suppeurter i gryden og lader det hele koge i 8 timer. Sådan har vi gjort lige siden 1960'erne - og hvorfor ændre på det?