Nem og lækker persillesuppe Med revet parmesan og frisk persille

(2 vurderinger) Min vurdering: 0

Nem og lækker persillesuppe Med revet parmesan og frisk persille

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Print opskrift

Flot og grøn persillesuppe

Det siges, at vi spiser med øjnene, og med denne opskrift på persillesuppe får du et farverigt måltid, der helt sikkert vækker appetitten. Opskriften er lavet på den klassiske Mou Hønsekødsuppe, der er blendet med masser af persille og revet parmesan, som giver den flotte grønne farve.

Suppen har en dejlig frisk smag, som gør den oplagt at servere på en varm sommerdag.Sådan tilbereder du retten

Varm suppen

  • Åbn pakken med Mou Hønsekødsuppe, og læg den frosne suppe i en gryde. Sæt gryden over på medium varme og varm den op til kogepunktet.
  • Sigt suppeurterne fra, og gem dem til et andet formål, for eksempel en gryderet.

Tilføj persille

  • Skyl den friske persille grundigt, inden den kommes i en blender sammen med parmesanen. Gem gerne et par pæne blade til pynt.
  • Tilsæt cirka halvdelen af suppen, og blend ingredienserne sammen i to minutter under låg. Hold på blenderglassets låg med et viskestykke, så den varme suppe ikke sprøjter ud på grund af overtryk. Du kan også komme persillen og halvdelen af suppen i et litermål og blende med en kraftig stavblender.

Servering

  • Vend den blendede suppe sammen med den resterende suppe, og smag til med lidt citronsaft og friskkværnet peber.
  • Fordel suppen i fire skåle, pynt med et ekstra blad persille og lidt parmesan, og server straks.
  • Velbekomme!

 


Tips

Serveringsforslag

Skal du imponere dine middagsgæster, kan du roligt servere denne grønne parmesansuppe. Suppens grønne farve giver den wow-faktor, som gør, at den er spændende at spise, samtidig med at den lækre smag og dejlige varme fylder det indre med en dejlig fornemmelse.

Prøv ærtesuppe til forret

 

Brug hjemmelavet hønsekødsuppe i din persillesuppe

Har du lyst til at gøre lidt ud over det sædvanlige ud af madlavningen? Så kan du kaste dig ud i en hjemmelavet hønsekødsuppe, som du kan bruge i din persillesuppe. Se vores opskrift på grundsuppen, som er kogt på en hel suppehøne.

Hønsekødsuppe fra bunden

 

Idéer til tilbehør

Det vil være oplagt at servere et godt stykke brød til denne suppe. Den er meget fin og enkel, så derfor vil det passe rigtig godt med en portion hjemmebagte sprøde og gyldne butterdejsstænger. Hvis sulten kalder på lidt mere, så kan du også bage et nemt og godt suppebrød.

Se opskrift på butterdejsstænger og suppebrød