Gazpacho

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Gazpacho

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Tilbehør
  • Ristet brød
Print opskrift

Gazpacho er en kold tomatsuppe - enkel og frisk med masser af smag. De mange tomater giver suppen en frisk og naturlig smag. Denne version af den iskolde tomatsuppe er toppet med de klassiske agurketern og smagt yderligere til med frisk dild og citronskal.

 


Sådan tilbereder du retten

  • Fordel den optøede suppe i 4 skåle.  
  • Skær agurken i små tern og fordel ternene i de 4 skåle. 
  • Top suppen med fintrevet citronskal, dildkviste og friskkværnet peber. 
  • Server den kolde suppe med ristet brød. 
  • Velbekomme!

 


Tips

Prøv gazpacho med hjemmelavet tomatsuppe

Ingredienslisten til vores gazpacho-suppe er ikke særlig lang, og det er en nem og hurtig vej til et velsmagende måltid. Men har du god tid i køkkenet, kan du også give dig i kast med en hjemmelavet tomatsuppe til retten.

Lav hjemmelavet tomatsuppe