
Krydret tomatsuppe med bacon og feta
- 20 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 pk. Mou Tomatsuppe, 1000 g
- 1 pk. bacon i skiver
- 2 fed hvidløg
- 4 spsk. finthakket persille
- 1 spsk. fintrevet citronskal
- 150 g fetaost
Sådan tilbereder du retten
- Åbn pakken med tomatsuppe og læg den frosne suppe i en gryde. Sæt over på medium varme og varm suppen op til kogepunktet.
- Rist baconskiverne sprøde i ovnen eller på en pande. Afkøl de ristede skiver og bræk dem i mindre stykker.
- Pil hvidløgsfeddene og riv eller knus dem. Bland hvidløg med persille og citronskal.
- Bræk fetaosten i mindre stykker.
- Fordel suppen i fire skåle og læg først stykker af feta i, dernæst bacon i små stykker og slut af med gremolataen af hvidløg, persille og citronskal. Serveres straks.
- Velbekomme!
Tips
Servér suppen med tilbehør
Servér tomatsuppen, som den er, eller suppler middagen med et lækkert suppebrød. Du kan købe et færdigt suppebrød eller anrette suppen med vores saftige hjemmebagte suppebrød ved siden af.
Lav vores hjemmebagte suppebrød
Giv din tomatsuppe et italiensk twist
Tomatsuppe går godt i spænd med flere krydderurter. Du kan for eksempel skifte rosmarinen ud med frisk basilikum eller oregano og få en krydret tomatsuppe med smagen af Italien. Gør måltidet ekstra italiensk ved at servere lækre grissini som tilbehør.
Opskrift på italienske grissini
Prøv en hjemmelavet tomatsuppe
Har du god tid til madlavningen? Så kan du skifte Mou Tomatsuppe du med en hjemmelavet tomatsuppe. Vi har lavet en nem opskrift på tomatsuppe fra bunden med masser af fylde og knald på smagene – toppet med frisk basilikum.
Prøv en nem hjemmelavet tomatsuppe
Brug tomatsuppen til mere end blot supperetter
Tomatsuppe er en alsidig ingrediens, som kan bruges i mange retter – og ikke kun suppe. Brug tomatsuppen som base i en tomatsauce, når du skal lave en pastaret. Det er en nem vej til mange lækre måltider.