
Tomatsuppe med feta
- 20 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 pk. Mou Tomatsuppe, 1000 g
- 100 g fetaost i blok (se 'Tips')
- 150 g tomater
- 100 g brødcroutoner (se 'Tips')
- Frisk basilikum
Sådan tilbereder du retten
- Åbn pakken med Mou Tomatsuppe. Læg den frosne tomatsuppe i en gryde, og sæt gryden over ved medium varme. Lad suppen varme op til kogepunktet under jævnlig omrøring.
- Skær eller bræk fetaen i mindre stykker. Du kan også bruge feta, der allerede er skåret i tern.
- Skær tomaterne i mindre stykker.
- Fordel suppen i fire skåle og fordel fetastykker og tomater i hver portion.
- Drys med croutoner og pynt med basilikum.
- Server med det samme.
- Velbekomme!
Tips
Flere idéer til tomatsuppe tilbehør
Det friske tilbehør af agurk og tomater er noget, der sætter gang i sommerfornemmelserne. Du kan dog nemt bruge andre friske, sprøde sommergrøntsager som tilbehør til denne suppe – enten sammen med eller i stedet for tomaterne. Prøv for eksempel sprøde, nye squash, agurketern eller en peberfrugt i små tern for en frisk og sommerlig topping.
Serveringstilbehør
Et knasende sprødt element klæder de fleste supper – og det behøver ikke være besværligt at trylle frem. Brug eksempelvis et daggammelt rugbrød til at lave lækre rugbrødscroutoner. Det eneste, du skal gøre, er at vende brødet i olie og herefter riste det sprødt på panden eller i ovnen.
Læs opskriften på rugbrødscroutoner
Tomatsuppe fra bunden
I denne opskrift har vi brugt Mou Tomatsuppe, men du kan også lave tomatsuppen fra bunden. Prøv vores opskrift på hjemmelavet tomatsuppe, som vi har spædet til med fløde, så den er fyldig, cremet og fuld af smag.